Fotoshoot Party

Fotoshoot-party 
Eerst gaan we verkleden, make-uppen misschien, doen we glitters in ons haar of proberen we alle gekke hoedjes die in de verkleedkoffer zitten. Wanneer we op ons allermooist zijn, houden we een fotoshoot. Een groepsfoto mag natuurlijk niet ontbreken, maar ook individueel krijgt ieder fotomodel alle aandacht. Terwijl de foto€™s worden afgedrukt, gaan we creatief aan de slag in Het Atelier van Xavier. Voor die mooie foto€™s maken we elk een prachtig lijstje met verf, stiften, glitters en alles wat we verder kunnen vinden. Natuurlijk nemen we de foto in ons eigen lijstje mee naar huis! 
Prijs op woensdag of vrijdag: € 92,-
Prijs op zaterdagochtend: € 122,-

De genoemde tarieven zijn inclusief BTW en gelden voor het gehele kinderfeestje, ongeacht het aantal kinderen met een maximum van 10. Na aanvraag van het kinderfeestje worden uw wensen besproken en ontvangt u een opdrachtbevestiging per mail. De opdrachtbevestiging is tevens de factuur. De factuur dient uiterlijk 1 dag voor de geboekte datum te zijn voldaan.

Middels het aanvraagformulier zien we uw boeking graag tegemoet! Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar info@dagendou.nl of telefonisch contact opnemen: 0516 820 980