Kindplanning

Voor dag en Dou is een flexibele kinderopvang. Flexibel in de meest brede zin van het woord.Niet alleen zijn wij op werkdagen geopend van 5.30 - 22.00 uur, u kunt ook uw kind op wisselende dagen en tijden bij ons brengen. Zonder verhoogde kosten. Zonder problemen.
Wanneer uw kind bij ons is aangemeld, bent u verzekerd van opvang. Wanneer u dat ook nodig heeft. Kinderopvang moet immers een oplossing zijn voor uw dagelijkse planning en niet voor meer logistieke uitdagingen zorgen.

Tijdens onze kennismaking horen wij graag wat u qua kindplanning van de opvang verwacht. Heeft u vaste werkdagen? Werkt u op oproepbasis? Heeft u een wisselend rooster, maar staat dat wel voor de komende drie maanden vast? Dit zijn zo maar wat voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk. Situaties waarop wij inspringen door flexibel te zijn en met u mee te denken.

U geeft de planning van uw kind door zoals u het past. Natuurlijk is het voor alle partijen prettig om vaste dagen te kunnen afspreken of een aantal weken vooruit te plannen. Wij weten ook dat dit niet in alle situaties mogelijk is. Daarom kunt u tot tien uur 's avonds iedere locatie telefonisch bereiken zodat u spoedzaken of wijzigingen in de planning door kunt geven. Aan de telefoon krijgt u de leidster die de volgende dag de locatie zal openen. Zo weet u zeker dat uw bericht bij de juiste persoon terecht komt.

Alle wijzigingen, aanvullingen of afmeldingen op de planning voor de opvang van uw kind, mailt u naar planning@dagendou.nl

Het afmelden van uw kind voor de kinderopvang of BSO, doet u uiterlijk 24 uur tevoren. Wanneer dit niet lukt, worden de geplande uren aan u gefactureerd. Ook in geval van ziekte. Dit doen wij omdat de personeelsplanning wordt gemaakt op basis van het aantal ingeplande kinderen.

Mocht u vragen hebben over de kindplanning of onze manier van werken dan horen wij dat graag!