Mozaïek Workshop

Mozaiek Workshop 

In Het Atelier kan je bijna alles knutselen wat je maar wil. Op dit kinderfeestje gaan we aan de slag met verf en mozaiek. Van heel veel mooie steentjes maak je je eigen spiegel, juwelenkistje of fotolijstje. Kiezen we roze, paars of juist glitters? Maak je een mooi plaatje of echte kunst? Na het knutselen moeten we wachten tot je creatie droog is en maken we het boven gezellig. Samen met de leidster doen we spelletjes met de hele groep of dansen we onder de glitterbol op de muziek die jij leuk vind. 
Prijs op woensdag of vrijdag: € 124,-
Prijs op zaterdagochtend: € 154,-

De genoemde tarieven zijn inclusief BTW en gelden voor het gehele kinderfeestje, ongeacht het aantal kinderen met een maximum van 10. Na aanvraag van het kinderfeestje worden uw wensen besproken en ontvangt u een opdrachtbevestiging per mail. De opdrachtbevestiging is tevens de factuur. De factuur dient uiterlijk 1 dag voor de geboekte datum te zijn voldaan.

Middels het aanvraagformulier zien we uw boeking graag tegemoet! Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar info@dagendou.nl of telefonisch contact opnemen: 0516 820 980