Net als vroeger

Net als vroeger 

Heb jij mama, of zelfs opa, wel eens gevraagd hoe hun kinderfeestjes er vroeger uitzagen? Wat zouden ze toen allemaal gedaan hebben? Wij weten het wel! Vroeger deden de kinderen op de kinderfeestjes vooral heel veel spelletjes. Bij dit kinderfeestje gaan we (wanneer het weer het toelaat) naar buiten voor een speurtocht in de buurt. Ook staat de sjoelbak op tafel en doen we spelletjes die Snoep-memory€™, €˜In de knoop€™, Drakenkop€™ of Hoelahoephop€™ heten. Afgestemd op de leeftijd van de kinderen maken we er hoe-dan-ook een hilarische middag van! 
Prijs op woensdag of vrijdag: € 86,-
Prijs op zaterdagochtend: € 116,-

De genoemde tarieven zijn inclusief BTW en gelden voor het gehele kinderfeestje, ongeacht het aantal kinderen met een maximum van 10. Na aanvraag van het kinderfeestje worden uw wensen besproken en ontvangt u een opdrachtbevestiging per mail. De opdrachtbevestiging is tevens de factuur. De factuur dient uiterlijk 1 dag voor de geboekte datum te zijn voldaan.

Middels het aanvraagformulier zien we uw boeking graag tegemoet! Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar info@dagendou.nl of telefonisch contact opnemen: 0516 820 980